Boğaziçi Üniversitesi Yayınevi Sistematik’i tercih etti

Boğaziçi Üniversitesi Yayınevi kitaplarının dijitalleştirilmesi için Sistematik ile çalışmayı seçti. Boğaziçi Üniversitesi Yayınevi’nin geniş yayın yelpazesinden seçilen kitapların e-kitap dönüşümü başladı. Kitaplar EPUB3 formatında hazırlanacak.

Boğaziçi Üniversitesi Yayınevi hakkında

Üniversitede üretilen bilginin geniş kitlelere ulaştırılmasını hedefleyen Boğaziçi Üniversitesi Yayınevi Boğaziçi Üniversitesi Vakfı tarafından desteklenmektedir.

Ülkenin kültür ortamına katkılarda bulunmak, üniversitede üretilen / derlenen bilgilerin topluma iletilmesinde köprü oluşturmak ve toplumsal sorunlara hızlı ve güncel yanıtlar üreten bir yapı haline gelmek Yayınevi’nin öncelikli amaçlarıdır.

Profesyonel bir anlayışla yayıncılık yapan Boğaziçi Üniversitesi Yayınevi, farklı alanlardan gelen bilimcilerden oluşan Yayın Kurulu tarafından yönetilmektedir.

Yayımlanmak üzere yayınevine ulaşan öneriler titizlikle değerlendirilip uygun bulunduğunda programa alınmaktadır. Yayımlanacak kitapların seçimi ve değerlendirilmesi sırasında konularının uzmanı hakemlerden de destek alan Boğaziçi Üniversitesi Yayınevi çok geniş bir yelpazede yayın yapmaktadır. Kitapların yanısıra çeşitli konularda periyodik yayınları da mevcuttur.

Boğaziçi Üniversitesi Yayınevi